Datorhjälp och mobilhjälp i Ludvika med omnejd

Få hjälp plats i ert hem för 395 kr / timmen

Vi ger dig datorhjälp i hemmetBehöver ni datorhjälp, mobilhjälp eller datorservice i Ludvika med omnejd? Ludvika Dator gör att ni får expertkompetens på plats i ert hem som löser era it-bekymmer.

Vare sig det är datorn, mobiltelefonen, skrivaren, internetuppkopplingen som krånglar så åtgärdar vi det åt er. Tack vare RUT-avdraget kan vi hålla ner kostnaden.

Vi hjälper er även med andra it-relaterade uppgifter exempelvis som att uppgradera datorer, bildbehandling, it-utbildning eller egentligen vad som helst it-relaterat!

100 + 100 kronor i rabatt = 195 kr / timmen!?!

Ja! Erbjudandet innebär:

  • Få 100 kronor rabatt genom att medverkar i vårt referensgalleri, anonymt med ett foto taget bakifrån om så önskas.
  • Få 100 kronor i rabatt för att recensera Ludvika Dator.

Då kostar det enbart 195 kronor för att få en timmes datorhjälp eller mobilhjälp i ert hem i Ludvika med omnejd.

Det tar bara någon minut att skriva en recension och ytterligare en minut att ta ett fotografi till referensgalleriet, vi hjälper er. Vill ni bara välja ett av erbjudandena går det också bra, för att på så vis få 100 kronor istället för 200 kronor i rabatt.

Dessa erbjudanden går att nyttja vid ett tillfälle.

Hur går det till och vad är RUT-avdrag?

  • Börja med att ringa in och berätta vad det är som ni behöver hjälp med.
  • Vi bokar då in en tid som passar er att få hjälp.
  • På plats hjälper vi er att nyttja RUT-avdraget, något som innebär att vi behöver ert personnummer. Vi skriver även ett RUT-avtal med er. Med hjälp av RUT-avdraget betalar Skatteverket 50 procent av arbetskostnaden för tjänsten, vilket innebär den låga prissättningen för er. Det kan låta krångligt men det är det inte. Vi sköter allt åt er och de priser som syns här på hemsida är den totala kostnaden för er.
  • Era it-bekymmer löses snabbt och effektivt.
  • Ni betalar enkelt med betalkort, Swish, Klarna eller faktura. Betalningsvillkor är inom 10 dagar från det att ni fått hjälp.

Vill ni få ett fast pris?

För oss är det väldigt viktigt med att ni blir nöjd och känner er trygg. Ring gärna in och få ett fast pris på det som ni behöver hjälp med – då behöver ni inte vara rädd för oväntade kostnader.

Storstädning (av dator) 995 kr

Vi rensar din dator och gör den snabbareEtt populärt erbjudande. Vi rensar datorn på allt så att den blir snabb, fungerande och garanterat virusfri! Datorn får en nyformaterad hårddisk, ominstallerat Windows och de rätta drivrutinerna.

I 99% av fallen innebär denna procedur att datorn blir väldigt mycket snabbare och lika problemfri som när ni köpte den. Gör en lista på filer som ni vill behålla på datorn så att vi tar en backup på dem.

Vad som ingår (arbetstid cirka 4 timmar):

  • Backup av saker ni vill behålla (max 200 Gb)
  • Formatering av hårddisk
  • Installation av operativsystem och drivrutiner

Rädda bilder 495 kr

Få hjälp att återskapa filerÄven om en dator inte startar och är ”heldöd” kan ofta bilder, dokument och annat av värde räddas. Det förutsätter dock att hårddisken är intakt, något som den ofta är. Om hårddisken är defekt och inga bilder kan räddas halveras priset, det vill säga 247 kr för att ha fått felsökan.

Är det en stor mängd bilder kan ni ta tillvara på den gamla hårddisken genom att billigt (för cirka ~300 kr) omvandla den till en extern usb-hårddisk.

Denna hårddisk kan ni sedan enkelt koppla in i andra datorer, och enheten fungerar ypperligt till att ha säkerhetskopior på så att inte samma missöde uppstår på nytt.

Ofta går det att avgöra direkt över telefon ifall det lutar åt att bilderna kan återskapas. Ring och hör.

Säker dator 495 kr

Få hjälp att kryptera din datorÄr ni rädd för vad som skulle hända med all personlig information om er dator blev stulen? Er dator blir helkrypterad och ni får råd gällande it-säkerhet. Då är er information alltid är skyddad från obehöriga.

Helkryptering innebär att ni får skriva in ett lösenord innan datorn laddar Windows och att all information lagrad på datorn blir obrukbar för obehöriga (AES-kryptering).

Vad som ingår (arbetstid cirka 1.5 timme):
• Installation av säkerhetsmjukvara
• Kryptering av operativsystem