Datorservice i hemmet – våra referenser

Här finns bilder från när vi gett människor datorservice i hemmet. Vi hjälper er med bråkiga mobiltelefoner, datorer, routers och skrivare.

Problem som kan vara komplexa för privatpersoner som har annat att göra än att bråka med tekniken, men som går att lösa av it-kunniga.

Många får datorvirus på sina datorer. En så kallad ”storstädning” som totalrensar datorn är då klokt att utföra. Formatering av hårddisken gör att inget datorvirus kan överleva samtidigt blir datorn snabbare.

Kristina hade problem med att hennes Ipad var väldigt seg. Efter en systemåterställning blev den pigg som en mört.

Kristina hade problem med att hennes Ipad var väldigt seg. Efter en systemåterställning blev den pigg som en mört.

Direkt Optik fick hjälp med att koppla bort onödig utrustning och att snygga till nätverkskablaget.

Nauclér Byggservice fick hjälp med att se över en bråkig dator.

Barbros skrivare var i behov av underhåll. Efter rengöring blev utskrifterna kanon igen.

Christers hade problem med att Outlook slutat att fungera. Han fick hjälp med åtkomst till en webbaserad e-postklient istället.

Tobbe fick hjälp med att rensa bort virus som han fått på sin mobiltelefon. En systemåterställning behövdes.

Åke kunde inte prata med sin käresta över Facebook på grund av att mikrofonen slutat fungera. Det visade sig vara ett anti-virusprogram som blockerat åtkomsten till den.

Eriks bärbara dator vägrade starta och det verkade som att moderkortet var trasigt. Men efter att batteriet monterats ur och den gjorts strömlös fungerade den igen.

Eriks bärbara dator vägrade starta och det verkade som att moderkortet var trasigt. Men efter att batteriet monterats ur och den gjorts strömlös fungerade den igen.

Lars hade problem med att hans virusskydd gav ett falskt utslag på en flygsimulator som han installerade.

Lars hade problem med att hans virusskydd gång på gång gav falskt utslag på en flygsimulator som han försökt att installera.

Göte fick hjälp med sin krångliga dator och med Internetbanken.

Götes dator rensades på onödiga program, varpå det blev snabbare. Dessutom åtgärdades problem med Internetbanken.

Håkans dator var virussmittad och hade fungerat dåligt en längre tid. Efter en storstädning så blev den snabb och problemfri igen.

Roland kunde inte komma åt Internet – det visade sig vara routern som hängt sig. Han fick även hjälp att sätta lösenord på sitt trådlösa nätverk som tidigare varit oskyddat.

Zaim hade problem med att Windows hängde sig ofta, samt att virusskyddet krånglade.

Vi är väldigt nöjda att hjälp skedde på plats. Tidigare har vi tvingats skicka i väg datorn till verkstäder och då tog det veckor innan vi fick tillbaka den.”

– Ariana och Peter, vars dator tidigare var nersmittad av virus

Anna-Claras dator vägrade starta Windows och det visade sig vara fel på drivrutinen till grafikkortet. Efter att rätt version installerats startade datorn som den skulle.

Vill ni medverka i Ludvika Dators referensgalleri blir vi jätteglada. Ni får dessutom 100 kronor i rabatt på valfritt erbjudande. Vi tar då med en systemkamera och tar ett fint foto på er framför er teknikpryl.

Skriv en recension om Ludvika Dator och erhåll ytterligare 100 kronor i rabatt. Då kostar det enbart 195 kr för en timmes datorservice i hemmet!

Börja med att boka in en tid för att få it-service i ert hem – kontakta oss.